Home


Wednesday, March 28, 2012

Jujur

Biar aku be honest lah,
kadang-kadang, aku sendiri tak tahu aku orang macam mana.
ada masa bising, ada masa tidak, ada masa happy, ada masa tiada perasaan

2 comments:

Don Juan said...

itu semua perasaan/emosi, mana boleh seseorang itu jadi marah all the time from the day he was born until he dies. boleh berubah-ubah ikut mood.

seperti iman, iman itu pun boleh naik boleh turun. kita boleh je buat benda tak baik dan boleh je buat benda baik. asalkan kita berusaha untuk perbaiki diri. tak salah kalau buat kesalahan sekali sekala. mausia katakan.

tetiba aku menyampuk jap. :)D

Hafiy Halim said...

you make me cry! huuhuhuuu
ceopat balik malaysia