Home


Wednesday, March 28, 2012

Quick Twist

It's odd how things somehow flip into the opposite situation from another in just split second, before you we're like super close and all, but the next you we're nothing but anything close.


WEIRD! 

Jujur

Biar aku be honest lah,
kadang-kadang, aku sendiri tak tahu aku orang macam mana.
ada masa bising, ada masa tidak, ada masa happy, ada masa tiada perasaan

Wednesday, March 21, 2012

One!!!!

To me fellow juniors from MJSC TGB!!

YOU GUYS ROCK!!!!

congrats on having the blast result
you make us former student feel proud as hell!

Friday, March 9, 2012

No! Thank You :D








You are my dearest friend.
true story.
I never regret anything I did that day.
so thank you and happy birthday.

sorry, I can't give you anything except for this to you
It ain't that great, but I do hope you will be happy here on after.

Thursday, March 1, 2012

Dude! you're awesome!

Da lama aku mahu postkan benda ini, cuma aku saja tunggu tanggal 1 March,
tak ada yang penting mana pun( except some birthdays ) tapi ini tak ada kena mengena dengan tarikh ini. cuma tampak cantik jer sebegini. 


Semua orang sedia maklum dalam beberapa tahun mereka semua akan kumpul pelbagai jenis kawan dan ketemui segala bagai manusia

dan untuk aku pula, aku jumpa ramai orang juga, good ones, loads of them

but..

dalam semua kalangan kawan lelaki yang sebaya umur sama aku,
aku look up pada dua orang kawan :


Muadz Termizi dan Luqmal Hadi



Jangan tanya mengapa, aku tiada jawapan,



but I must say I look up pada semua wanita


Jangan tanya mengapa juga, aku masih tiada jawapan. hehe




Muadz : Me : Luqmal