Home


Saturday, March 20, 2010

SCRAP OF LAUGHTER

HAA...HAHAAAA...HAAAAA...HAHAAAAA


tinggal di KMM sahaja da banyak jenis gelak tawa yang dah bergema dalam gegendang telinga aku.


setiap mereka mempunyai tawa yang unik.
ada tawa mereka yang akan buatkan aku pun mahu ketawa (no matter how much i heard)


"haaaa ha haaa"


"he..he!"


"ho hoo hoo"


"ngehehehe"


apa yang aku taip sebentar tadi tidak dapat nak gambarkan macam mana tawa mereka kedengaran.


tapi aku pasti korang sme da aware dengan itu


aku memang suka lihat kawan aku ketawa.


sebab aku pun akan rasa gembira bila lihat mereka tertawa.


sebab dengan ketawa kita sebenarnya kongsi pertalian kita dengan mereka.

No comments: